[QA] Woonwinkel

Op zoek naar de leukste woonwinkels van Nederland? Zoek niet verder. Speciaal voor jou is hier een opsomming van de leukste winkels voor wonen, decoratie en inspiratie. Maak jouw huis extra gezellig met de laatste woontrends. Nederland beschikt over een ruim aanbod aan leuke woonwinkels waar je jouw hart kunt ophalen aan de leuke woontrends. Speciaal hier de drie leukste woonwinkels van Nederland.

1. Loods 5

Loods 5 is misschien wel dé leukste woonwinkel van ons land. Met fysieke winkels in Amersfoort, Zaandam en Sliedrecht en een volledige online webwinkel kun je hier altijd de terecht voor de leukste woontrends. De winkels zijn altijd volgens de laatste trends ingericht en je kunt hier altijd nieuwe inspiratie opdoen. Loods 5 verkoopt zowel grote en bekende woonmerken, als kleinere, minder bekende merken. Het is dé plek voor inspiratie en de laatste trends op het gebied van wonen. Meubels, accessoires, verlichting vindt je allemaal bij dit woonwarenhuis. De prijzen van de producten zijn verschillend, de collectie bestaat uit basics en high-end producten. Ook in er online altijd Sale te vinden en kun je ook met een kleiner budget goed terecht bij Loods 5. Bezoek de winkel of shop online bij Loods 5.

2. Sostrene Grene

Houdt je van Scandinavisch interieur? Dan is Sostrene Grene de winkel waar je wezen moet. Deze Scandinavische winkel biedt je alles wat je in een Scandinavisch interieur mag verwachten. Natuurlijke producten, zachte kleuren en fijne en hippe printjes. Daarnaast is Sostrene Grene ook erg budgetvriendelijk. Je vindt hier zowel een kleine collectie aan meubels, decoratie, accessoires als kinderspeelgoed, vrijetijdsartikelen, badkamerdecoratie en een klein assortiment aan Scandinavische lekkernijen. Het is een fantastische winkel voor iedereen die fan is van de Scandinavische stijl. Sostrene Grene is in Nederland te vinden in Amsterdam, Amersfoort, Groningen, Zwolle, De Haag en opent wegen haar populariteit deuren in steeds meer nieuwe steden.

3. Nijhof

Deze in Baarn gevestigde woonwinkel is zeker een goede aanrader. Het is gespecialiseerd in de verkoop van producten van hoogwaardig kwaliteit. Je vindt hier topmerken en de winkel is stijlvol ingericht. Nijhof is de perfecte woonwinkel om een dagje uit van te maken. Geniet van zowel stijlvolle meubels en woondecoratie als do-it-yourself woon inspiratie. Je kunt hier verschillende soorten verf kopen om jouw huis of meubels te voorzien van een fris en trendy kleurtje. Nijhof steekt met kop en schouders uit boven de reguliere woonwinkels en woonboulevards. Bij deze woonwinkel krijg je waar voor je geld en geniet je van een ruim aanbod meubels en woon inspiratie. Nederland beschikt over een enorm ruim aanbod aan woonwinkels. Deze drie zijn misschien wel de leukste van allemaal. Bezoek de woonwinkels en creëer een prachtig interieur waar je graag wilt thuiskomen.

Voor meer informatie spreek met Ijtsma.Tags:
454 Woorden

Over ons

Mijn woon interieur blog Welkom, ik ben Steven. Ik ben een prille dertiger en woon samen met mijn lieve vriend en twee poezen in Utrecht. Leuk dat je mijn blog leest. Sinds jongs af aan ben ik heel erg geïnteresseerd in wonen en interieur, en na een studie projectontwikkeling is mijn eerste liefde nooit bekoeld. Daarom schrijf ik hier terug over mijn eerste passie: interieurvormgeving en deco. Ik schrijf enkel over dingen die ik zelf mooi vind, maar ik hoop oprecht dat jullie hier ook inspiratie kunnen opdoen om jullie omgeving ook mooier te maken. Veel plezier bij het inrichten van jullie woon interieur gewenst!

Zoeken

Categorieën

Archief

Recente artikelen

Klassieke meubels: de vintage Chesterfield
30 november 2017
Modern met een vleugje klassiek Niet zo lang geleden zijn we weer eens verhuisd. Je moet namelijk weten dat we als ondernemende expats al flink wat ve

Meubels huren voor een event
9 november 2017
Een evenement organiseren zorgt al voor genoeg stress. Zowel voor professionele organisatoren als voor particuliere feestplanners. De meubels en aankl

[QA] Woonwinkel
9 november 2017
Op zoek naar de leukste woonwinkels van Nederland? Zoek niet verder. Speciaal voor jou is hier een opsomming van de leukste winkels voor wonen, decora